Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Як мислити глобально та формувати правильні стратегії і концепції бізнесу: зустріч з Ганною Крисюк

На запрошення голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Богдана Кисіля 11 жовтня Національний лісотехнічний університет України відвідала ініціаторка Greening of the Planet та президентка Business Woman Club Ганна Крисюк.Meeting with Hanna Krysyuk 1

Meeting with Hanna Krysyuk 2Meeting with Hanna Krysyuk 3Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський провів робочу зустріч з неординарною гостею, щоб обговорити можливі шляхи співпраці та ініціативи щодо питань збереження та відновлення екосистеми Землі. Оскільки основним акцентом у діяльності НЛТУ України є фундаментальні та прикладні наукові дослідження з актуальних галузевих та комплексних міжгалузевих проблем соціо-еколого-економічного розвитку України, то доцільним є консолідація з такими організаціями, як БО “Озеленення України”.

Для реалізації спільних проєктів керівники уклали Меморандум про співпрацю між Національним лісотехнічним університетом України та БО “Озеленення України”, відповідно до положень якого Сторони здійснюватимуть свої повноваження в межах екологічного проєкту Greening of the Planet.

Meeting with Hanna Krysyuk 11Meeting with Hanna Krysyuk 4Як голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк вручила Подяку за патріотизм, волонтерську діяльність та активу підтримку благодійних проєктів доцентці кафедри обліку і аудиту НЛТУ України Надії Клим.

Не менш цікавою виявилася зустріч Ганни Крисюк зі студентами НЛТУ України. Говорили про важливе: як побудувати бізнес з нуля, які стратегії розвитку бізнесу найефективніші в часи викликів, як розвивається жіноче підприємництво, навіщо бізнесу приділяти увагу соціальній відповідальності, а також як висадити 1 млн дерев, обʼєднавши 1 млн людей у 100 країнах світу за добу.

Meeting with Hanna Krysyuk 5 1

На завершення президентка Business Woman Club та ініціаторка Greening of the Planet Ганна Крисюк запросила співробітників та студентів Університету долучитися до Акції “1 мільйон дерев памʼяті та життя”, що відбудеться 28 жовтня.Meeting with Hanna Krysyuk 211

За матеріалами вебсайту НЛТУ України /режим доступу/: https://nltu.edu.ua/index.php/novyny/item/1782-yak-myslyty-hlobalno-ta-fomuvaty-pravylni-stratehii-i-kontseptsii-biznesu-zustrich-z-hannoiu-krysiuk

Участь студентів у бізнес-форумі “Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів. Львівщина”.

Meeting with Hanna Krysyuk 16Meeting with Hanna Krysyuk 1413 жовтня за особистим запрошенням президентки Business Woman Club та ініціаторки Greening of the Planet Ганни Крисюк студентки групи ІД-11 та Д-11 відвідали бізнес-форум “Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів. Львівщина”. Захід став ще одним кроком для професійного розвитку наших студентів. Студентська молодь отримали можливість почути виступи успішних жінок-підприємниць та експертів в сфері сімейного бізнесу, які поділилися своїм досвідом та надихнули на нові досягнення. Відвідування бізнес-форуму стало дуже корисним і послужило відчутним мотиваційним чинником. На живих прикладах успішних жінок студентки побачили, що незалежно від того, які виклики можуть виникнути в бізнесі чи особистому житті, жінки мають потужну силу і можуть досягти небувалих висот. Жіноче лідерство може існувати в будь-якому сегменті галузі, жінки мають потужний вплив на розвиток бізнесу.

Meeting with Hanna Krysyuk 15 2

За матеріалами вебсайту кафедри історії України, економічної історії та права /режим доступу/: https://iupp.nltu.edu.ua/

Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...
Як мислити глоб...

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page