Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Національний лісотехнічний університет України учасник Всеукраїнського проєкту “Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні”

IMG 8958

З часу запровадження 24 лютого 2022 р. Указом Президента України режиму воєнного стану колектив Національного лісотехнічного університету України забезпечує не лише надання якісних освітніх послуг, але й долучається у різний спосіб до добрих справ, захищаючи рідну землю на фронті чи надає іншу допомогу, долаючи всі труднощі на шляху до перемоги. Особлива вдячність науково-педагогічним працівникам, які боронять державу на передовій, за їх силу духу, за незламність, адже вони – це ті люди, яким не притаманно тримати в руках автомат, їх зброя – знання, однак патріотизм і бажання жити у вільній країні змінили їх професійну діяльність. Доброчинні внески працівників спрямовано для допомоги військовим, які проходять лікування та реабілітацію, ми закупили надважливе медичне обладнання для “Клініки серця та магістральних судин” Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи”, де рятують життя поранених бійців. Багато лісотехніків при першій ж можливості долучилися до великої команди волонтерів, присвячують себе добрим справам, рятуючи і допомагаючи іншим, підтримують тих, хто зараз відстоює нашу свободу і територіальну цілісність чи опинився в числі внутрішньо переміщених осіб.

Таку активну позицію колектив нашого університету проявив і під час Всеукраїнського проєкту “Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні” та отримав від освітянського керівництва держави диплом за вагомий внесок в освітню, волонтерську, громадську діяльність, активний спротив агресії та вірність українській ідеї.

Приємно, що в Національному лісотехнічному університеті України є чимало таких небайдужих і відданих своїй державі громадян, кожен з них заслуговує на окрему подяку і низький уклін!

У єдності – сила! Разом до перемоги!

Матеріали з вебсайту НЛТУ України (Режим доступу): https://nltu.edu.ua/index.php/novyny/item/1607-natsionalnyi-lisotekhnichnyi-universytet-ukrainy-uchasnyk-vseukrainskoho-proiektu-ukraina-naukovtsi-i-osvitiany-nezlamni-u-viini

IMG 8967Книга "Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні" поповнила фонд Науково-технічної бібліотеки Національного лісотехнічного університету України.
Запрошуємо до перегляду.

Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні / Ред. колегія Шеремета Ю.А. [та ін.]. - К.: Альфа-Віта Груп, 2023 - 232 с.: іл.

   У книзі "Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні" представлена робота науковців й освітян у воєнний період. У цей нелегкий час у науковців-педагогів і освітян особлива місія - формувати психологічну стійкість, світогляд і ціннісну сферу особистості. Непоодинокі випадки, коли саме у воєнний час, винайдено нові форми й засоби методики для здійснення такої необхідної діяльності. Поряд з плановою діяльністю ними також здійснюється психологічна, освітня й інша допомога на засадах волонтерства.
   Видання "Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні" представляє широкому загалу палітру опору національної освіти і науки, які демонструють гуманізм, людяність, згуртованість, свободу і відповідальність, що втілені у наміри та реальне звершення.

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page