Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

«Ліс і лісове господарство з загальнонаціональної точки зору» у фонді рідкісних видань НТБ НЛТУ України

Сектор зберігання фондів НТБ НЛТУ України презентує книжкову виставка до Міжнародного дня лісу: «Ліс і лісове господарство з загальнонаціональної точки зору» у фонді рідкісних видань НТБ НЛТУ України.
На виставці представлені рідкісні видання про ліс і лісове господарство, що відображають значний історичний та науковий внесок у розвиток лісового сектору. Ці видання мають велике значення для дослідження лісових ресурсів, їхнього використання та охорони.
Серед цих рідкісних видань є документи, що описують старовинні методи лісового господарства, важливі наукові відкриття в області деревини та її використання, а також історичні нариси про розвиток лісівництва в різних країнах світу.
Ці рідкісні видання можуть бути цінним джерелом інформації для вчених, студентів, фахівців лісового господарства та всіх, хто зацікавлений у вивченні та збереженні лісових ресурсів. Вони дозволяють краще розуміти історію лісівництва, використання лісових ресурсів, а також дають можливість здійснювати порівняльний аналіз методів та підходів до лісового господарства на різних етапах розвитку.
З книжковою експозицією можна ознайомитися більш детально у секторі абонемент навчальної літератури (головний корпус НТБ НЛТУ України). На жаль, на виставці представлена обмежена кількість документів рідкісних видань про ліс і лісове господарство, оскільки їх кількість та доступність обмежені. Проте, ви можете скористатися електронним каталогом НТБ НЛТУ України (http://ecb.nltu.edu.ua/ ), щоб отримати більше інформації про інші видання на дану тематику, які не презентовані на виставці.
Виставку підготовлено зав. сектору НТБ НЛТУ України - Ольгою Каркут.

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page