Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Колектив Науково-технічної бібліотеки НЛТУ України щиросердечно вітає Наталію Астеріївну з ювілеєм!

Mirovich

 Щиро і сердечно вітаємо з ювілеєм прекрасну жінку і чудового керівника.
Успішний розвиток та репутація кожної установи залежать від умілого та мудрого керівника-професіонала, який володіє бездоганним авторитетом і здатен спрямовувати колектив на виконання поставлених завдань.Таким керівником є директор Науково-технічної бібліотеки Мирович Наталія Астеріївна. Бібліотека, в яку вклала душу, працю, життя, в якій кожна цеглинка, кожна сходинка, кожна книга є свідками її щоденних переживань, клопотів, праці, стала храмом її душі. Спочатку почала працювати бібліотекарем. А потім шлях був світлим, але інколи тернистим. І шлях цей виявився довжиною у ціле життя. Життя наповнене мріями, задумами, сподіваннями, прагненнями та успіхами. 
Ваш ювілей - це роки наповнені життєвим досвідом, мудрістю, витримкою, є багато досягнень і доробків. Не зупиняйтесь на досягнутому, а продовжуйте впевнено йти вперед разом із своєю родиною, друзями, колективом, які завжди підтримують у потрібний час. Зичимо, щоб дім був міцним і теплим, і як можна частіше його відвідало щастя, радість, спокій, гармонія, добро і любов. Нехай всі життєві проблеми вирішуються легко, всі мрії і бажання будуть досяжними, а робота приносить задоволення: реалізуються всі задуми і приймаються правильні рішення. 
Нехай Ваша доброта і розуміння зігріває наш дружний колектив, а слова подяки додають Вам енергії та наснаги як керівнику.
Хай Матір Божа Вас оберігає, а Бог посилає здоров’я, силу, надію, віру, дарує ласку й відвертає зло.
Бажаємо Вам весняних посмішок, літнього тепла, осінніх фарб і зимової стійкості характеру. 
Хай це буде єдиний День народження в цей нелегкий для нас усіх час, а наступні Дні народження в статусі перемоги, миру, свободи і незалежності.

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page