Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Науково-технічна бібліотека НЛТУ України - офіційний партнер ВГО Українська бібліотечна асоціація

Науково-технічна бібліотека НЛТУ України отримала посвідчення офіційного партнера ВГО Українська бібліотечна асоціація в реалізації спільних програмних цілей

UBA

  UBA2021Українська бібліотечна асоціація - це...
     незалежна всеукраїнська громадська організація, що об'єднує на добровільних засадах осіб (громадян України, іноземних громадян та осіб без громадянства), які професійно пов'язані з бібліотечною справою, бібліографічною й інформаційною діяльністю, та зацікавлених осіб у їх розвитку на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав і свобод.

  Місія УБА
     Місією Української бібліотечної асоціації є всебічне сприяння розвитку бібліотечної справи і забезпеченню реалізації права користувачів бібліотечних послуг на якісне і своєчасне бібліотечне та інформаційно-бібліографічне обслуговування, а також захист соціальних та інших спільних інтересів членів УБА.

  Принципи
     УБА бачить себе лідером у відстоюванні права громадян України на доступ до всього обсягу накопичених знань та інформації, права на свободу слова, у розвитку відкритого інформаційного суспільства, що базується на знаннях.
УБА сприяє формуванню у суспільстві усвідомлення ролі бібліотеки як чинника розвитку демократії, громадянського суспільства, науки, культури, безперервної освіти населення, його інформаційної та технологічної освіченості, центру культури та інформації.
УБА сприяє розвитку бібліотечно-інформаційної галузі та бібліотечної професії в Україні, професіоналізації бібліотечно-інформаційних працівників.УБА здійснює свою діяльність, базуючись на наступних концептуальних принципах:

  • забезпечення інтелектуальної свободи та відданості ідеалам демократії;
  • орієнтації на користувача (“читачецентризм”);
  • сприяння освіті та просвітництву нації;
  • безперервності навчання, постійного професійного вдосконалення; співпраці, партнерства; відкритості, прозорості та підзвітності.

  UBA photo 2021 07 21 11 42 08Оформлення офіційного партнерства з Українською бібліотечною асоціацією було здійснено на основі підписання угоди про офіційне партнерство уповноваженою особою, наділеною правом представляти інтереси колективу Науково-технічної бібліотеки, директором НТБ Мирович Наталією Астеріївною. Від Асоціації угоду підписала Президент УБА Бруй Оксана Миколаївна.  Статус офіційного партнера підтверджує спеціальне посвідчення, яке дійсне до кінця календарного року. 
Цей крок дає змогу відвідувати працівникам НТБ цікаві семінари, науково-практичні конференції, форуми, брати участь у конкурсах, акціях, флешмобах,  удосконалювати свої професійні знання. Нові цікаві знайомства, відкриття секретів успіху, командна робота і навчання,  можливості вирішувати сучасні виклики суспільства стануть для  колег цінним надбанням.

 

Науково-технічна бібліотека НЛТУ України

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page