Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Перший заступник Міністра освіти і науки України Микола Кизим здійснив робочий візит до Національного лісотехнічного університету України

imagesOrder

13-14 липня в Національному лісотехнічному університеті України перебував з робочим візитом перший заступник Міністра освіти і науки України, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор КИЗИМ Микола Олександрович. Під час візиту перший заступник Міністра Микола КИЗИМ відвідавСтрадчівський навчально-виробничий лісокомбінат, розсадник Ботанічного саду, ознайомився з матеріально-технічною базою університету та навчально-науковими лабораторіями кафедр.

Під час зустрічі з колективом вишу перший заступник Міністра Микола КИЗИМ ознайомив присутніх з наказом Міністра освіти і науки України про призначення ЗАГОРСЬКОГО Володимира Степановича, член-кореспондента Національної академії наук України, доктора економічних наук, професора ректором Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України”.

На зустрічі були обговорені важливі питання діяльності університету, окреслено перспективи його подальшого розвитку. У виступах першого проректора з науково-педагогічної роботи, професора АДАМОВСЬКОГО М.Г. і проректора з наукової роботи, професора ЛАВНОГО В.В. було проаналізовано стан та шляхи активізації діяльності університету за відповідними напрямками роботи.
Зокрема, професор АДАМОВСЬКИЙ М.Г. наголосив на необхідності розроблення і поетапного виконання цільових показників діяльності (результативності, ефективності та якості) університету на найближчі п’ять років.
Професор ЛАВНИЙ В.В. зазначив, що університет отримує з державного бюджету лише 5,5% коштів на наукові дослідження, а решту заробляє сам завдяки співпраці з бізнесом, виробництвом і міжнародним грантам. За рейтингом університетів за показниками бази даних SciVerse Scopus 2021 року Національний лісотехнічний університет України займає високе 35 місце серед 190 національних закладів вищої освіти України.

Доцент кафедри екології ОЛІФЕРЧУК В.М. ознайомила присутніх із сучасними досягненнями навчально-наукової лабораторії біотехнологій та екологічного моніторингу земель, зокрема, з розробкою мікоризного препарату, який отримав державну реєстрацію і сертифікат “Органік стандарт”. 

У своєму виступі професор КИЗИМ М.О. високо оцінив наявний освітньо-науковий потенціал колективу університету, вказав на окремі недоліки, що були виявлені під час огляду структурних підрозділів університету, а також необхідність їх усунення, конкретні шляхи покращення фінансово-господарської, наукової, науково-технічної та виробничої діяльності, збільшення кількості абітурієнтів під час вступу, враховуючи унікальність вишу, що дало би змогу покращити показники діяльності університету.

На завершення зустрічі професор КИЗИМ М.О. дав вичерпні та обґрунтовані відповіді на питання співробітників університету, особливо щодо покращення фінансово-господарської та наукової діяльності університету.

Присутні подякували першому заступнику Міністра КИЗИМУ М.О. за візит до університету і рекомендовані заходи щодо покращення його діяльності.

Представлення н...
Представлення н...
Представлення н...
Представлення н...
Представлення н...

Підготовлено за матеріалами з вебсайту НЛТУ України (режим доступу станом на 16.07.2021р): http://nltu.edu.ua/index.php/home/novyny/item/1009-vizyt-pershoho-zastupnyka-ministra-osvity-i-nauky-ukrainy-kyzyma-mo-do-natsionalnoho-lisotekhnichnoho-universytetu-ukrainy

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page