Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Колектив науково-технічної бібліотеки щиросердечно вітає директора Наталію Астеріївну з днем народження


happy birthday 2

Усміхнена, легка, мов щастя, 
Добра завжди бажаєш всім. 
За що не візьмешся – все вдасться 
Пильнуєш, мов орлиця, дім. 
Ти не боїшся слів у спину, 
Що кидати так люблять вслід. 
Боїшся за сина, за родину, 
й матір жила щоб до ста літ. 
Сильна жінка – 
Любов і біль в тобі одній. 
Сильна жінка, 
І сила в слабкості твоїй. 
Красива, наче на картині, 
Прощати вмієш й далі йти. 
В руках тримають світ мужчини, 
Та тільки так, як хочеш ти… 

З днем народження

Працівники НТБ вітають свого керівника з Днем народження! Ми хочемо, щоб в цей день Ви ще раз оцінили, як багато Ви вже досягли!
Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробила Ваш трудовий шлях прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу серед колег.
Успішний розвиток та репутація кожної установи залежать від умілого та мудрого керівника-професіонала, який володіє бездоганним авторитетом і здатен спрямовувати колектив на виконання поставлених завдань.Таким керівником є директор науково-технічної бібліотеки Мирович Наталія Астеріївна. Бібліотека, в яку вклала душу, працю, життя, в якій кожна цеглинка, кожна сходинка, кожна книга є свідками її щоденних переживань, клопотів, праці, стала храмом її душі. Спочатку почала працювати бібліотекарем. А потім шлях був світлим, але інколи тернистим. І шлях цей  виявився довжиною у ціле життя. Життя наповнене мріями, задумами, сподіваннями, прагненнями та успіхами. 
Бажаємо Вам ніколи не зраджувати своїм головним принципам справедливості, лояльності, професіоналізму. Залишайтеся таким мудрим і шанованим керівником, організатором, працювати під керівництвом якого — одне задоволення для підлеглих. Ми бажаємо Вам так само наполегливо і швидко йти до нових цілей і хочемо, щоб Ви знали, що завжди можете розраховувати на нашу допомогу!
Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях та втілення найсміливіших планів. Нехай Ваше життя завжди залишається наповненим розумінням і підтримкою Вашого колективу, теплом домашнього вогнища, любов’ю рідних та близьких. Хай наступні роки та майбутні дороги рясніють добрими справами, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи!
Бажаємо Вам весняних посмішок, літнього тепла, осінніх фарб і зимової стійкості характеру. 

Вітаємо з днем народження!

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page